Onsdagen den 20 mars sprang vi klubbmästerskap på 3000 m, inne i Campushallen. Det var många som var med och kämpade om både medaljer och KM-poäng, vilket vi tycker är väldigt roligt!

Loppet avgjordes i två heat. På damsidan var Erika Fredrikson först i det första heatet, vilket räckte till en tredjeplats totalt. Eva Tiselius och Irina Solovyova sprang i det andra heatet och de tog hand om andra- respektive förstaplatsen. På herrsidan var det länge jämnt mellan Björn Tännström och Martin Theander. Björn var något starkare på slutet och var först över mållinjen. Tim Håkansson kom på tredje plats. Stort grattis till medaljörerna och bra sprunget alla som var med!

Vi är medvetna om att vissa tider (särskilt mellantider) eventuellt inte stämmer – hör av dig om du upptäcker något!

Resultat

Resultat finns här: https://ext.nytatime.se/race/?race=2srHSAxFwrHharFLR