Buss till Lidingöloppet 28 september 2024

Unna dig värsta lyxen! Du som kanske är på väg att avsluta en Svensk Klassiker eller du som tävlar mot dig själv i grymma backar ska belönas på bästa sätt efter loppet. Förutom en fet medalj runt halsen är bästa belöningen att få åka lyxig buss med andra NocOutare. Inte bara hem. Uppladdning i bästa sällskap på väg upp mot Lidingö. Det blir inget stopp på uppresan så packa med det du behöver fylla magen med innan loppet. När andra börjar leta parkering någonstans efter Södertälje fortsätter vi hela vägen upp och över till Lidingö. Du får inte åka buss under själva Lidingöloppet, det måste du springa själv, men vi gör det så bekvämt vi bara kan före och efter loppet. Get in, NocOut.se!

Schema

  • 07:00 Bussen avgår från Fjärrbussterminalen, Linköping.
  • 09:45 (ca) ankomst till Lidingövallen
  • 19:30 Hemfärd från Lidingövallen. Vi gör ett kort stopp på 10-15 minuter på Sillekrog på hemvägen, se alltså till att du har ätit middag innan.
  • 22:30 (ca) Ankomst Fjärrbussterminalen, Linköping

Anmälan

Bussen kostar 275 kr för medlemmar och 375 kr för icke medlemmar (bindande anmälan). Anmälan görs på länk nedan och är giltig efter att du swishat anmälningsavgiften till IK NocOut.se (123 594 74 37). Märk betalningen med ”Bussresa Lidingöloppet” + ditt namn.

Länk till anmälan: Bussresa till Lidingöloppet 2024

Frågor? Kontakta löpsektionen på lopning@nocout.se.