Jobbar du på ett företag som vill göra en rolig, hälsofrämjande aktivitet där alla kan vara med? Då har vår sponsor MotionsRace ett riktigt bra tips!

MotionsRace är en digital tjänst som funnits lika länge som IK NocOut.se. MotionsRace hjälper företag att öka medarbetarnas och därmed företagets hälsa, bland annat genom olika typer av hälsoutmaningar.

Första hälsoutmaningen kördes efter några års utveckling år 2009 vilket innebär att det i år är 15-årsjubileum. Tjänsten drivs av NocOut-medlemmen Anna Ahlbeck som brinner för att alla människor ska kunna leva ett friskt och energifyllt liv både på jobbet och på fritiden.

Precis som IK NocOut.se anser MotionsRace att alla kan vara med!

Hur funkar det?

Tjänsten är främst för företag och organisationer som vill stärka hälsan hos sina medarbetare, men också team- och vi-känslan då man peppar varandra i lag. Förutom fysisk aktivitet kan exempelvis sova väl, äta frukt och grönt, ställa bilen och ta cykeln eller gå till/från jobbet ge poäng och bonusmedaljer under utmanarperioden. En bonuseffekt av utmaningarna är att de ofta ger en minskad miljöpåverkan genom deltagarnas hållbara val i vardagen.

Eftersom tjänsten är digital kan man vara utspridda geografiskt och göra aktiviteten där man är och när man kan. 

Häng på!

Jobbar du på ett företag som vill göra en rolig, hälsofrämjande aktivitet där alla kan vara med? Häng med i MotionsRace HÖSTUTMANINGEN som startar i slutet av oktober. 

Tipsa gärna din arbetsplats. Det behövs minst fyra personer för att bilda ett lag.  

Skicka en intresseanmälan till info@motionsrace.com så återkommer vi med mer information.

Klicka här för att läsa mer om utmaningen. 

VÄLKOMNA!