Årets fjärde shop är nu öppen. Här hittar du våra snygga och funktionella kläder för cykel, löpning, skidor och triathlon.

Fast jackan är med igen och jag vill verkligen rekommendera den produkten för er som gillar att träna. Det är en ny jacka för aktiv träning, den har en passform för både elit och motionär.

Vi slår ett extra slag för den nya Trail shirt, finns både i kort och lång ärm. Det är en funktionell tröja för all fysisk aktivitet, inte bara för traillöpning.

För att ni lättare ska hitta rätt storlek vill vi verkligen rekommendera den digitala storleksguide som ligger på respektive produkt i shopen. Fyller ni i den på korrekt sätt så kommer den vägleda er till rätt val av storlek.

Angående namntrycket på triathlon-dräkterna. Trimtex trycker det efternamn som är angivet i orderbekräftelsen. Om du önskar ett annat namn eller inget alls måste du skicka ett mail till mathias@trimtex.se med din orderbekräftelse samt med information om vilket namn du önskar få tryckt istället eller om du vill ha utan namntryck.

Information om hur du skapar konto samt hur du hittar till shopen finns här: Trimtex

Shopen är öppen till den 27/10.