När

6 augusti, 2024    
18:00 - 19:30

Var

Event Type


Äntligen är det dags för triathlontisdag igen!

Denna vecka kör vi återigen i Ekängen. Passupplägg kommer inom kort.

Dagens passupplägg

Vi kör ett gissa-tiden-pass eller med andra ord jaktstart. Snabbast tid startar sist. Vilket innebär om ni har höftat rätt så kommer alla tillbaka samtidigt.

Simning

Vändbana 340+340m. Vi simmar ”inomkärs” på väg bort. Simmar rakt ut ca. 20m och vänder tillbaka moturs.

Simning 680m

Cykel

Vi cyklar på en vändbana på 15km och vänder vid Skälv så vi möts på vägen tillbaka. 🙂

Cykel 15km. Till korsningen i Skälv och tillbaka.

Löpning

Samma här en vändbana på Hästhagsvägen där sista 700 metrarna innan vändning är på en grusväg. Åter igen får vi möjlighet att heja på varandra men nu bör vi vara närmare varandra.

3,7km löpning

Grillning

Efter träningen tar ni er till T3 och grillen. Ni tar med vad ni vill grilla och dricka Vi har pastasallad, bubbelvatten och nån kaka till kaffet.

Utrustning

Utrustningen som krävs för att delta är densamma som övriga tisdagar. Våtdräkt om du vill till simningen. Färgglad badmössa. Simglasögon om du vill.

Utöver ovanstående så behöver du en valfri cykel som kan bromsas på båda hjulen och är trafiksäker. Cykelhjälm är obligatoriskt. Och till sist men inte minst, ett par löparskor.

För vem?

För alla! Vad annars? Dagens pass skulle jag vilja säga är perfekt om man är ny eftersom det är lätt att anpassa sträckorna och vilka (om inte alla) av de tre disciplinerna man vill köra. Hoppas vi ses.

Varmt välkomna/ Eva och Jonas