NocOut hälsar er välkomna på en föreläsning med Robin Bryntesson!

Vem är Robin?

Robin Bryntesson har varit en av landets absolut bästa skidåkare. Med seger i JVM, U23VM, SM och  världscupen har han tävlat mot de främsta i världen och har, genom sin positiva energi och kreativitet, skapat sig ett stort utrymme både som skidåkare och person. Med sitt öppna sinne och sin humor har Robin varit omtalad som Sveriges trevligaste och roligaste elitidrottsman.

Bland Robins övriga upptåg hittar vi att åka Vasaloppet 2023 med ryggen mot Mora, en bedrift där han under tiden samlade in en halv miljon kronor till ambulanser i Ukraina.

Robin har diabetes typ 1 sedan 2002, och är grundare av föreningen Sockertoppen IF. Sockertoppen IF har som mål att få både barn och vuxna med eller utan diabetes att hitta glädjen i ett aktivt liv.

Vad händer? Var? Och när?

Tisdagen den 19/11 kl 18:30 ses vi i Equmeniakyrkans lokaler för att under 60 minuter lyssna till vad Robin har att säga. Det blir garanterat roligt, intressant och inspirerande!

Under tiden bjuds det på en liten fikabuffé.

För vem?

Föreläsningen och fikat är gratis för NocOuts medlemmar. Anmälan görs HÄR, och din anmälan ska vara inne senast torsdag 14/11.

Icke-medlemmar är också välkomna till en avgift av 200 kr som swishas i samband med anmälan. Vårt swishnummer är 1235947437, skriv ”föreläsning <DITT NAMN>” som referens. Anmäl dig också i länken enligt ovan.

Obs, antalet platser är begränsat till 100, så först till kvarn!