När

20 april, 2023    
18:00 - 19:30

Var

Event Type

Äntligen har vårvärmen kommit till våra breddgrader. Detta innebär att många utav oss nu börjat plocka fram cyklarna från sin vinterdvala för att rullas mot asfalten.

Efter den långa vintern så är det inte bara cyklarna som behöver smörjas upp utan även vi som sitter på sadeln. Därför kommer vi nu i inledningen av säsongen köra ett par nybörjar-/uppfräschningspass tillsammans. Torsdagen den 20 april klockan 18:00 samlas vi därför på City Gross parkering ute på Djurgården för att gemensamt lära oss alternativt fräscha upp minnet gällande klungkörning.

Alla är välkomna!

Oavsett om du är ny och aldrig cyklat i klunga tidigare och kanske är nyfiken på att testa. Eller så är du kanske en mer erfaren cyklist men ringrostig efter de kalla månaderna. Vem du nu är så är du välkommen att göra oss sällskap. Detta är helt enkelt ett ypperligt tillfälle att komma igång inför den långa härliga säsongen vi har framför oss!

Utrustning

Vad behöver du då? Vi börjar med det viktigaste. En godkänd hjälm. Därefter är det bra om man har en cykel samt kläder efter väder. Likaså är det bra om man har med sig vatten samt repartionskit utifall olyckan skulle vara framme (ex. punktering).