När

6 juli, 2024    
10:00 - 12:30

Event Type

På lördag klockan 10 utgår det ett distanspass från Sandviks camping i Stjärnorp. Det finns möjlighet att springa antingen 22 eller 14 km.

Den lite längre rundan, som leds av Andreas Björklund, är omväxlande och börjar med transport på grusväg till skogen där vi springer någon kilometer på stig för att sedan komma ut vid en mobilmast. Därefter blir det mestadels grusväg och vi kommer att passera Gladfallet, Häggetorp, Brink, Roxtorp för att sedan komma tillbaka till Sandvik. Första 9 kilometerna är mestadels uppför och tempot kommer att ligga runt 5:45 till 6:00 där det totalt landar runt 22 km. 

Det finns även möjlighet att springa en runda på cirka 14 km i förslagsvis ett lugnare tempo. Den rundan är just nu ledarlös, men funkar utmärkt att springa med navigation. Även här bjuds det på både stigar, grusvägar och höjdmeter.

Rutt för navigation: https://www.strava.com/routes/3242548543112609710 

Eftersom detta är ett extrapass så är det bra om man kommenterar i inlägget när det dyker upp på Facebook (och taggar undertecknad) alternativt hör av sig direkt till Andreas Björklund på messenger eller andreas.bjorklund27@gmail.com

Efter passet finns det möjlighet till både fika och bad på Sandviks camping. Vi ses väl på lördag?

Ansvarig ledare: Andreas Björklund