När

1 april, 2023    
09:00 - 11:00

Var

Nordic Wellness Ekkällan
Garnisonsvägen 50, Linköping, 587 50

Event Type

Karta Otillgänglig

Idag springer vi som vanligt både tröskel- och distanspass. Det finns också möjlighet för den som vill att utmana sig lite extra, och springa ultraintervaller (light)! Läs mer om ultraintervaller nedan.

Ordinarie pass

Samling 09:00 vid Nordic Wellness, Ekkällan.

Ultraintervaller (light)

Det klassiska ultraintervall-upplägget är en mil, var tredje timme, under ett dygn. Då får man prova att vara igång länge, och känna på utmaningen med att hålla sig vaken och få i sig tillräckligt med energi. Samtidigt är det lite snällare mot kroppen, i och med att man faktiskt inte behöver röra på sig hela tiden.

Vi kommer göra en något kortare och enklare variant, men med samma mål. Här är ett förslag, som du kan ändra så att det passar dig:

  • 06:00: Första start. Du springer så långt du vill, men en timme kan vara ett lämpligt riktmärke. Plats: hemma hos dig.
  • 09:00: Vi springer det ordinarie distanspasset, enligt ovan. Därefter hem och duscha och äta. Det finns också möjlighet att följa med till Herrgårdsgatan 8, och duscha, vila och äta här. Vi ser till att det finns enklare fika, ta med egen mat om du vill ha något rejälare. Det finns både en matbutik och pizzeria i närbelägna Berga centrum.
  • 12:00: Tredje passet: Du springer antingen hemma på egen hand, eller tillsammans med oss från Herrgårdsgatan. Efter passet finns det möjlighet att duscha, vila och äta här.
  • 15:00: Fjärde passet: Vi springer tillsammans i lugnt tempo, cirka en timme. Plats: Herrgårdsgatan 8. Efter passet finns det möjlighet att duscha, vila och äta här.
  • 18:00: Femte passet: Vi springer tillsammans i lugnt tempo, cirka en timme. Plats: Herrgårdsgatan 8. Efter passet finns det möjlighet att duscha, vila och äta här.
  • 21:00: Sjätte och sista passet, för den som orkat hålla i hela vägen. Du springer så långt du vill, men en timme kan vara ett lämpligt riktmärke. Plats: hemma hos dig.