När

8 september, 2023    
19:00 - 20:30

Var

Event Type

Fredag kväll den 8 september är det dags för tredje året i rad runda av öppet vatten-säsongen med nattsimning. Allt som behövs, utöver våtdräkt, är en safety buoy och en ficklampa/pannlampa man lägger i den. Det blir jättefränt. Tror du oss inte? Kolla då nedanstående klipp som Henrik Carlberg filmade.

I år planerar vi även att tända en eld där man kan grilla korv eller liknande medan klubbkompisar simmar eller efter avslutad simtur i Roxen. Vi kommer simma samma sträcka som Ekängen triathlon vilket innebär cirka 400 meter simning. Vilket innebär att vi startar vid Saab-badet och simmar till den pir vi vanligtvis brukar starta vid under våra triathlonträningar. Vattentemperaturen är i dagsläget runt 18-19 grader och med tanke på väderprognosen för kommande dagar så är vi rätt säkra på att den inte kommer sjunka.

Samling är klockan 19:00 på Morotsvägen 1 (hemma hos våra trevliga klubbkompisar) och så promenerar vi gemensamt till simstarten.

Vi reserverar oss för att detta event skulle kunna ställas in vid kort varsel på grund av dåligt väder. Håll därför kolla på hemsidan och sociala medier.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IK NocOut.se (@nocout.se)