När

30 december, 2023    
08:00 - 10:00

Var

Event Type

Dagen till ära så kör vi denna lördag ett extra långt nyårspass. Istället för 1.5 timme så blir passet 2 timmar och upplägget blir enkelt. Vi ska simma så många 100:ingar som vi hinner under dessa timmar. Olika banor kommer ha olika starttider. Häng på och (kanske) slå distansrekord?

———————————————————–

Kul att du vill simma med oss i Ljungsbro simhall. Under dessa tider i Ljungsbro så har vi hela bassängen för oss själva. Som extra grädde på moset så ingår entréavgiften i ditt medlemskap. Det enda du behöver göra är att ta med dig badkläderna och simma.

På våra simpass förekommer inga utpekad tränare på bassängkanten även om det kan förekomma under vissa pass. Här är det du som själv som bestämmer vad du vill köra. Det förekommer dock olika grupperingar som simmat tillsammans väldigt länge och som har färdiga pass med sig. Tveka inte att gör dem sällskap. Vill du simma själv så är bana 1 och 2 reserverade för det ändamålet. Bana 3 till 7 finns det alltid ett pass att hänga på.

Kom ihåg att man enbart kan vara med delar av passen om man känner sig ringrostig. Har du som sagt några funderingar när du dyker upp för första gången så greppa tag i någon med en IK NocOut.se-badmössa. De hjälper dig så gärna.