När

4 juli, 2023    
18:00 - 19:30

Var

Event Type

Äntligen är det dags för triathlontisdag igen. Och denna tisdag blir speciell. Denna triathlontisdag kommer att göras i samarbete med Vadstena triathlon!

Gabriel Sandör gästar och utlottning av startplats!

Denna tisdag välkomnar vi som vanligt alla oavsett nivå och ambition. Som extra grädde på moset så kommer Gabriel Sandör (som i torsdags vann SM på sprintdistans) gästa oss och dela med sig av sina bästa tips och trix. Samt att vi bland alla er som dyker upp och tränar kommer vara med i utlottningen av en startplats till Vadstena triathlon.

Vinner man inte så ska man inte misströsta. För NocOut-medlemmar kommer erbjudas 10% i rabatt på startavgiften. Mer information hittar ni här: Lokala lopp > Vadstena triathlon

Upplägget

Denna tisdag samlas vi vid Ljungbadet och ingen annan stans.

Därefter kommer annars det mesta vara sig likt. Kort och gott ska vi simma, cykla och springa. Det kommer att bjudas på två olika distanser för varje moment så du kan själv avgöra vilka distanser du vill ha.

Simning

Kommer du kunna välja mellan dessa två:

Cykel

Även när det är dags att sätta sig på sadeln kommer du ha två alternativ. Antingen ett varv (7 km) eller två varv (14 km) på vår ”cykel-tri-bana”.

Löpning

Avslutningsvis, när det är dags att umgås med löparskorna, kommer du kunna välja mellan 2 eller 4 km. Båda turerna är från Ljungbadet till Ekhult vårdboende. Typ. Enda skillnaden är att ena svängen är en tur och retur-resa medan den andra två.

Utrustning

Utrustningen som krävs för att delta är densamma som övriga tisdagar. Våtdräkt om du vill till simningen, badmössa (det kommer finnas på plats om du inte äger någon). Simglasögon om du vill.

Utöver ovanstående så behöver du en valfri cykel som kan bromsas på båda hjulen och är trafiksäker. Cykelhjälm är obligatoriskt. Och till sist men inte minst, ett par löparskor.

För vem?

För alla! Vad annars? Dagens pass skulle jag vilja säga är perfekt om man är ny då distanserna är korta och anpassningsbara. Hoppas vi ses.