När

15 augusti, 2023    
18:00 - 19:30

Var

Event Type

DAGENS PASS ÄR INSTÄLLT!

Tyvärr visar prognosen inte bara regn i eftermiddag/kväll utan även stor risk för åska. Vi väljer därför att ta det säkra före det osäkra och ställer in dagens triathlonträning.

Vi håller tummarna för att nästa veckas pass bjuder på bättre väder.

—————————————————————————————–

Upplägget

Denna vecka blir det lite extra fokus på cykel-momentet men misströsta inte. Vi kommer också simma och springa.

OBS! Träningspasset kan komma att ställas in med kort varsel (senast 16:00 tisdag 15 augusti) om vädret visar sig bli allt för tråkigt. Håll koll på detta inlägg och sociala medier.

Simning

Vi kommer köra det som kallas ”Lilla Brovarvet” som är lite mer än 500 meter. Start som vanligt vid ”Håkans brygga”. Därifrån simmar vi förbi gula bojen, rundar bron, fortsätter mot Ljungs badplats och sen raka vägen tillbaka. Vill man simma kortare eller längre så finns de möjligheterna.

Cykel

Mellanakten är sen två varv på våran klassiska triathlon-cykelbana. Ett varv är knappt 7 kilometer så den som är snabb på huvudräkning inser snabbt att vi kommer köra cirka 14 kilometer cykling.

Löpning

Den avslutande löpningen är sedan knappt 3 kilometer lång där vi springer 1.5 kilometer riktning öster ut (till Gunnarstorpsskylten) och sedan tillbaka.

Utrustning

Utrustningen som krävs för att delta är densamma som övriga tisdagar. Våtdräkt om du vill till simningen. Färgglad badmössa. Simglasögon om du vill.

Utöver ovanstående så behöver du en valfri cykel som kan bromsas på båda hjulen och är trafiksäker. Cykelhjälm är obligatoriskt. Och till sist men inte minst, ett par löparskor.

För vem?

För alla! Vad annars? Dagens pass skulle jag vilja säga är perfekt om man är ny då distanserna är korta och man bestämmer själv hur många varv man vill köra. Hoppas vi ses.

Ledare för kvällen är Andreas Edquist.