När

3 mars, 2024    
07:50 - 12:00

Var

Livgrenadjärsmässen
Brigadgatan 8, Linköping , Östergötland , 58758

Event Type

Karta Otillgänglig

Tyvärr blir årets Vasabrunch inställd pga för få deltagare.

Då va det dags igen för skidhögtiden första söndagen i mars. Vasaloppet!

Skidintresserade och hungriga samlas under en förmiddag framför Vasaloppet på storbildsskärm. En gemensam morgon och förmiddag att hänga med klubbkompisar utan att behöva bekymra sig om vallan, klädseln eller ruggiga utförsbackar. Samtidigt ett ypperligt tillfälle att lära sig mer om elitskidåkarna i långloppscuppen då vi kommer att tippa bergspris och vinnare i Vasaloppet i dam och herrklass under förmiddagen. Finfina röda priser utlovas. Självklart så håller vi även koll på våra duktiga klubbkompisar som ställer upp för dagen. I år är 29st röda NocOut’are anmälda.

När: Vi rullar ner storbildsskärmen och startar vår sändning kl. 07:50.

Var: Livgrenadjärsmässen

Hungriga ”vasalöpare”.

Under sändningen kommer mässen att servera en riktig vasa-brunch. Skulle det spritta i benen efter starten kan löpsugna bege sig ut på ett löppass tillsammans med löpsektionen, för att återvända till mässen lagom till att brunchen dukas fram. Alla är varmt välkomna att förkovra sig i långloppens och inte minst Vasaloppets förtrollade värld till en god brunch.

Anmälan för er som vill äta brunch. Senast anmälan: Onsdag 28/2. Kostnaden för brunchen för medlemmar är 150kr och för dom som ännu ej är medlemmar som självklart är inbjudna, 300kr. Min. antal 20st.

Hålltider

07:50: Vi startar sändning inför starten 08:00

08:30-10:00: Löppass

10:15: Brunchen serveras

11:30-12:00: Beräknad målgång

Löppass

För dig som vill springa innan brunchen, ses vi utanför Mässen 08:30. Läs mer om löppassen här: https://nocout.se/events/lopning-distanspass-2-2024-03-03/

PS. Det här är egentligen en förtäckt kampanj att värva fler NocOut’are till våra rullskidspass i vår/höst. DS

Varmt välkomna önskar Skidsektionen i samarbete med Livgrenadjärsmässen.