Det är kanske många som tänker att man måste tillhöra eliten för att kunna gå med i NocOut.se!? Inget kan vara mer fel än det (fast om du råkar tillhöra eliten så är du välkommen du också)! NocOut.se passar för alla som vill vara med och träna och ha kul.

Det är inte utan anledning att klubben vunnit pris som Bästa Breddidrottsförening. Sanningen är nämligen att vi har alla typer av medlemmar, allt från glada amatörer som gillar social träning till de som tillhör toppen av eliten. Alla är välkomna! Vi anpassar våra träningstillfällen för att passa alla med olika mål och träningsambitioner.

Häng med och testa några pass så kommer du se att vi är en bred blandning av medlemmar i nästan alla åldrar. Om du exempelvis brukar springa 4-5 kilometer på 35-40 minuter så kommer du säkert gilla våra intervallpass på onsdagarna.

Varje vår försöker vi ha flera introduktionspass i landsvägscykling så att de som ännu inte testat att cykla i grupp kan få bra och matnyttiga tips. Vi kan fortsätta länge och berätta om alla som via NocOut.se upptäckt nya idrottsgrenar. Det är till exempel många som gått med för att de gillar att springa men sedan blivit lockade av en nybörjarkurs i simning och därefter fastnat för Triathlon.

Get In, NocOut som vi brukar säga. Det gäller dig med! 🙂