Som sagt, träna är kul men festa är roligare. Det kan nog de flesta skriva under på. Under ett kalenderår finns det tre återkommande tillställningar att ha koll på.

VIP-fest

Utan våra ideella ledare och funktionärer så är klubben ingenting. Det är de som håller våra träningspass och ser till så att du som medlem har någonting att göra. För att visa vår uppskattning så bjuder vi in de personer som vid flertalet tillfällen under ett år hjälpt till. Det här är vårt sätt att säga tack. Vill du vara med på en VIP-fest? Ja, då är det bara för dig att engagera dig i vår fantastiska klubb.

Klubbfest

Festen med stort F. Detta är ett av få tillfällen där vi lämnar träningskläderna hemma och drar på oss finstassen. Dessa kvällar är en all inclusive-tillställning där det bjuds på mat, dryck och underhållning. En kväll som man inte vill missa. Under 2019 kommer klubben tioårsjubileum att firas och där kommer vi inte att spara på krutet.

Glöggkväll

En liten lugnare tillställning där vi (såklart) dricker glögg och äter lussekatter. Här sammanfattar vi året som passerat, meddelar nyheter och delar ut priser till bland annat årets klubbmästare och årets NocOut:are.