Klädshoppar 2023

Under 2023 har du möjlighet att köpa våra snygga och funktionella klubbkläder vid fyra olika tillfällen spridda över året. För att underlätta för dig som medlem presenterar vi här när shopen kommer vara öppen, beräknad leveransvecka och vad shopparna kommer innehålla.

Fullt Sortiment

Vi inleder året med att ha en fullskalig shop öppen, där kommer du kunna handla alla de produkter som finns i vårt sortiment. Detta är ett ypperligt tillfälle att handla på sig det som du kan tänkas behöva under det kommande året.

Öppet, 25/1 -1 9/2.

Leverans, vecka 13.

Sommar och Cykel 

Här är det focus på sommarträning och tävlingar under den varma delen av året. Se till att du är snygg på cykeln, i löpspåret och på triathlontävlingen.

Öppet, 5/4 – 30/4.

Leverans, vecka 23.

Tidig höst

Nu är det fokus löpning som gäller. Tänk på att hösten kommer snart. Behöver du nya långbyxor och jacka?

Öppet, 4/7 – 13/8.

Leverans, vecka 38.

Stor shop

Årets sista chans att dryga ut din NocOut-garderob. Här kan du handla det mesta inför den kommande vintern men även cykelkläder. Du kanske har en cykelresa som väntar tidigt nästa vår. Julen kommer också snart och vem önskar sig inte en snygg NocOut-tröja i julklapp?

Öppet, 10/10 – 29/10.

Leverans, vecka 51.

SKAPA KONTO PÅ WEBSHOPEN

Är det första gången du loggar in?

1. Klicka dig in på Trimtex.se och därefter ”Skapa ett konto”.
2. När du skapat ett nytt konto, klicka på ”Mitt Trimtex”.
3. Då kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där fyller du i teamkoden: NocOut23 och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”.
4. Då kommer klubbens namn upp, klicka sedan på ”Besök teamshopen” för att beställa kläder.

Kläderna anpassas efter vår design efter beställning, därav den relativt långa leveranstiden. Betalning sker med kreditkort, faktura eller PayPal. Om du betalar med kreditkort eller PayPal så reserveras beloppet utifrån kreditutställarens regler och de dras sedan på riktigt när produktionen startar.
Betalar du mot faktura så skickas den efter leverans.