Klädshoppar 2020

Under 2020 har du möjlighet att köpa våra snygga och funktionella klubbkläder vid fyra olika tillfällen spridda över året. För att underlätta för dig som medlem presenterar vi här när shopen kommer vara öppen, beräknad leveransvecka och vad shopparna kommer innehålla.

Fullt Sortiment

Vi inleder året med att ha en fullskalig shop öppen, där kommer du kunna handla alla de produkter som finns i vårt sortiment. Detta är ett ypperligt tillfälle att handla på sig det som du kan tänkas behöva under det kommande året. I samband med denna shop arrangerar vi även en kombinerad AW och klädprovning på Livgrenadjärsmässen den 4 februari, mer info om det eventet hittar du här.

Öppet, 20/1 – 9/2.

Leverans, vecka 13.

NY DESIGN! 

Efter flera år med samma design på kläderna har vi nu gjort en redan snygg kollektion ännu snyggare. Denna shop kommer vara så gott som komplett (med undantag några vinterplagg) så du kommer ha möjlighet att förnya din NocOut-garderob ordentligt. Trots att första halvan av det här året förmodligen kommer vara helt tävlingsfri så tycker vi att det kanske är viktigare än någonsin att unna sig något nytt och fräscht. För det är ju minst lika viktigt att se fantastisk ut på träning som tävling!

Öppet, 24/4 – 10/5.

Leverans, vecka 25.

Tema Lidingöloppet

Nu är det fokus löpning som gäller. Tänk på att hösten kommer snart. Behöver du nya långbyxor och jacka?

Öppet, 24/7 – 9/8.

Leverans, vecka 38.

Stor shop

Årets sista chans att dryga ut din NocOut-garderob. Här kan du handla det mesta inför den kommande vintern men även cykelkläder. Du kanske har en cykelresa som väntar tidigt nästa vår. Julen kommer också snart och vem önskar sig inte en snygg NocOut-tröja i julklapp?

Öppet, 16/10 – 1/11.

Leverans, vecka 51.

SKAPA KONTO PÅ WEBSHOPEN

Är det första gången du loggar in?

1. Klicka dig in på Trimtex.se och därefter ”Skapa ett konto”.
2. När du skapat ett nytt konto, klicka på ”Mitt Trimtex”.
3. Då kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där fyller du i teamkoden: NocOut2022 och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”.
4. Då kommer klubbens namn upp, klicka sedan på ”Besök teamshopen” för att beställa kläder.

Kläderna anpassas efter vår design efter beställning, därav den relativt långa leveranstiden. Betalning sker med kreditkort, faktura eller PayPal. Om du betalar med kreditkort eller PayPal så reserveras beloppet utifrån kreditutställarens regler och de dras sedan på riktigt när produktionen startar.
Betalar du mot faktura så skickas den efter leverans.