Våtdräktsprovning

Datum: april 25, 2022 Tid: 17:15 – 19:00 Plats: Ljungsbro simhall

Utesäsongen kan tyckas vara långt bort men har vi tur så är öppet vatten-premiären bara en månad bort. Nåja, kanske en och en halv om man ska vara lite realistisk och om man inte har en förkärlek till kallt vatten.

Vi har bjudit in Olander Swim för att visa upp sina våtdräkter för oss. Vad är det som gäller? Kortfattat följande:

  • Var? Ljungsbro simhall.
  • När? Måndagen den 25 april. Samling klockan 17:15 därefter genomgång av de olika dräkterna och till sist provning.
  • Hur? Provandes våtdräkter för öppet vatten-simning och swimrun från märker Sailfish. Bana 7 i bassängen kommer vara avsedd för provsimningen.

Som extra grädde på moset så erbjudet Olander Swim 20% rabatt på alla beställningar som läggs på plats. Utöver det kommer de även att ha med sig simglasögon och andra tillbehör att köpa på plats.

Anmälan

För att Olander Swim ska kunna ha med sig ”rätt” våtdräkter vad gäller storlekar och modeller så behöver man anmäla sig. Detta gör du via följande länk: Våtdräktsprovning – Sailfish

OBS! Det behövs minst tio stycken anmälda för att provningen ska bli av så fundera inte. Anmäl dig bara. Se det här som en möjlighet att testa inför ett köp eller varför inte endast för att prova ett märke du inte testat innan. Din anmälan behövs senast fredagen den 22 april!

Nyheter

Läs mer här

På gång

Läs mer här

Klubbstuga

Läs mer här

2022-04-20T11:00:32+02:00 april 14th, 2022|