INSTÄLLT: Wintercamp 2021

Datum: januari 14, 2021 Tid: 07:00 – 20:00 Plats: Orsa Grönklitt

2020-12-15: På grund av de nuvarande råden från Folkhälsomyndigheten behöver vi ställa in det planerade vinterlägret 14 till 17 januari 2021. Vi är såklart väldigt ledsna över det, men det står uttryckligen i de uppdaterade råden att man ska ”avstå från att ordna eller delta i läger”. Det gör att vi inte med gott samvete kan skicka iväg er till Grönklitt.

Vi håller tummarna för att 2021 blir året då mycket återgår till det ”normala” så att vi kan anordna ett hejdundrande läger för dig och dina klubbkompisar, men fram till dess får vi vara rädda om varandra.

Välkommen till NocOut.se Wintercamp 2021!

Succén är tillbaka!!! I vinter åker vi åter igen till Orsa Grönklitt. Skidparadiset för den träningssugna längdskidåkare med många härliga mil preparerade spår. Eller för den mer fartsugna, härliga carvingsvängar i Grönklitts nedfarter.

Orsa Grönklitt är vida känt för sina tio mil välpreparerade skidspår och goda snötillgång. Vare sig du är erfaren eller nybörjare, alla stilar funkar här. Allt från motionsspår till det utmanande Elitspåret. Dessutom finns 22 nedfarter att njuta av. Du sätter själv ambitionen hur mycket, hårt och långt du åker. En sak är säker för oss alla. Det är att du kommer somna ovaggad på kvällarna efter bastu, härlig middag och skönt häng med klubbkompisarna.

Den här säsongen har vi bokat toppbyns största stuga, en fräsch 13-bäddsstuga med närhet till både skidspår och backe. Förutom frukost så fixar vi även gemensam lunch och middag där.

Wintercamp 2021, 14 januari – 17 januari

  • Resa Linköping – Grönklitt T&R
  • Boende (del i 10-bäddsstuga)
  • Lunch på vägen upp
  • Frukost, lunch och middag som vi fixar i stugan (ingår ej lördag kväll då vi äter uppe på toppstugan)
  • Mellanmål, frukt mm
  • Vallahjälp/tips

För mer info om Grönklitt https://www.gronklittsgruppen.se

Datum och tid:

Vi reser från Linköping kl. 07:00 (prel.) torsdag den 14 januari och är åter i Linköping ca. kl. 20:00 söndag 17 januari.

Lägeravgift: 2 500kr/pers

Spårkort och liftkort står man för själv.

Lägret är öppet för medlemmar i IK NocOut.se

Frågor:

Jonas Eriksson, jonas64eriksson@gmail.com

Anmälan:

SENAST MIDNATT SÖNDAG 10 NOVEMBER 2020

Steg ett i din anmälan är att fylla i dina uppgifter i den här länken Det ska du göra senast 10 november. Andra steget är att du bekräftar din plats genom att betala lägeravgiften. Du kommer att få en faktura via e-post och när den är betald är din plats bekräftad. Glöm inte att meddela om du är vegetarian eller har allergier. Du som reser tillsammans med någon som du vill dela rum får gärna berätta det också.

Spårkort (tor-sön 690kr) och liftkort (fre-sön 1125kr) står man för själv.

Vi har endast 13 platser och “först till kvarn gäller”. Anmälan är bindande.

Get In – NocOut!

Hälsningar från er lägerchef

Jonas Eriksson

 

Nyheter

Läs mer här

På gång

Läs mer här

Klubbstuga

Läs mer här

2020-12-21T06:19:39+01:00 september 21st, 2020|