Vi som klubb är beroende av två saker för att kunna erbjuda er, våra medlemmar, de bästa förutsättningarna till att träna och umgås. Det är dels att medlemsavgifterna kommer in som de ska samt att vi har sponsorer och samarbeten.

Sponsorer

Klubben har idag två sponsorer, Askling Bil och Aktivitus. Vi är väldigt tacksamma för våra sponsorer. Utan dem hade vi inte kunnat erbjuda en så pass låg medlemsavgift som vi gör och de möjliggör att du kan få gå på föreläsningar, delta på läger, fester och mycket annat kul för en subventionerad peng. Tack för att ni är en del av IK NocOut.se.

Som sponsor får man sin logotyp tryckt på våra kläder, på startsidan av vår hemsida, delta och marknadsföra sig på våra event och inte minst nå ut med sina erbjudande i våra månadsbrev. Vill du också bli en del av klubben och sponsra? Hör av dig då till info@nocout.se.

Samarbeten

Vill man inte kliva in som sponsor i klubben så erbjuder vi möjligheten till tidsbestämda samarbeten. Du, företagare, som har en produkt som rimmar med klubbens kärnverksamhet får möjligheten att nå ut till våra medlemmar i en riktad kampanj. Produkten/tjänsten får inte konkurrera med våra sponsorer, vara tydligt rabatterad och i linje med klubbens profil. Låter det intressant? Mer info hittar du antingen via länken nedan eller så skickar du iväg ett mail till info@nocout.se.

Klubben har rätt till att avböja samarbeten som inte uppfyller ovanstående krav.

Dokument: IK NocOut.se: Sponsor- och samarbetspolicy