Sponsrad… Kontrakterad löpare… Ord som jag har lite svårt att förknippa med mig själv. Men är så otroligt tacksam och stolt över att få stöttning från bästa klubben, IK NocOut.se, från Wellnox och från iBalans – Massage och Träning.

Igår kändes det som julafton. En hel bibba med kläder i snyggaste NocOut-färgerna damp ner i lådan. Nu är jag kittad från topp till tå för säsongens alla tävlingar och träningar.

Wellnox förser mig med nitrater så att prestationen ska bli på topp. Ett stort paket fyllt med Rå-koncentrat i bag-in-box-format. Smakar det gott? Ja, faktiskt tycker jag det. Det tar nog ett tag att vänja sig vid rödbetsjuice. Men som med allt så måste man träna innan det går bra. 😉 Jag har helt enkelt tränat mig på att dricka juice.
(Vill du testa? Besök wellnox.se och ange koden RÅSB1017 för 15% rabatt)

Och så pricken över i. För en kropp som tränar hårt är återhämtning väl så viktig. Regelbunden massage hos Josefine på ”iBalans – Massage och Träning” gör susen för trötta muskler, som helst ska prestera igen och igen och igen…