Igår, om ni nu läser det här samma dag som releasen av hemsidan, gick årets stora glöggkväll av stapeln på Livgrenadjärmässen. Knappt hundra klubbkompisar drack glögg, käkade pepparkakor, skinkmacka och lussekatter samt lyssnade på när Martin presenterade ett par intressanta nyheter.

Först och främst, den här nya hemsidan men även nyheter om distansmedlemskap och att svenska cupen kommer förlägga en av sina tävlingar i svenska cupen i Linköping där vi går in som medarrangör. Mer om det i kommande nyheter.

Därefter tog Uni Sallnäs och Cattis Bladh vid för att tacka av Anna Johansson, Mia Gröndahl, Mikael Ceder och Oskar Grangert som lämnar sina roller som sektionsledare. Efter avtackningar fick Anders Widelius ordet där han presenterade den nya eventsektionen samt alla nya sektionsledare.

Sen var det dags för den stora prisutdelningen. För att kort sammanfatta det fick nedanstående personer priser.

Årets ambassadör: Sofia Häger

Årets hungrigaste: Anders Johansen och Jonna Tilgner
Sponsrat pris av ICA Maxi Linköping.

Lena Malmbergspris: Rasmus Thuresson
Sponsrat pris av Malmbergs Ur Optik.

Årets klubbmästare: Tobias Palmkvist och Anna Johansson.

Årets NocOutare: Robert Pettersson

Årets klubbmästare och NocOutare kommer att presenteras lite närmare framöver i separata artiklar där vi får lära känna vinnarna lite närmare.