Nytt år och nya möjligheter till att börja lära sig simma. I år är anledningarna fler än någonsin till att ta tag i det där löftet att lära sig crawla. Först och främst är det ju en fantastiskt träningsform, men inte minst så har vi en häftig tävling att lära sig simma till. Nämligen Linköpings Triathlon den 16 juni. Har du med andra ord tänkt att köra den tävlingen så är det här det perfekta tillfället att lära sig simma som du väntat på.

Så vad gäller för denna kurs? Jo, det är en nivå A-kurs vilket innehär att den är till för nybörjare. Kursen hålls i samarbete med CoachBy som lärt många klubbkompisar att simma. Kursen hålls på tisdagsmorgnar mellan klockan 06:40 och 07:40. Det är om totalt åtta tillfällen, tolv platser och kursstart tisdagen den 5 februari. Kostnaden är 2050 kronor (entrén ingår). Anmälan görs via länken nedan och är bindande!

Om du inte är nybörjare så behöver du inte misströsta. Planen är nämligen att i april arrangera en intensivhelg med inriktning för er som vill simma effektivare och därmed snabbare (nivå C).