På torsdagkvällen var det full fart på Livgrenadjärmässen när eventsektionen bjudit in till after work med klädprovning av våra klubbkläder. Joakim Strandh från Trimtex guidade de intresserade genom storleksdjungeln för att hitta det bäst sittande plagget. Utöver detta var även fantastiska Lena Malmberg på plats från Malmbergs Ur & Optik med sportglasögonleverantören Rudy Project. Det fanns med andra ord möjlighet till att köpa både snygga kläder och snabba glasögon.

Totalt var 50-talet klubbkompisar förbi och hade en trevlig kväll med kläd- och solglasögonprovning, goda räkmackor samt grymt umgänge. Under kvällen lottades det ut presentkort på Trimtex om 500 kronor styck. Vinnarna blev följande personer:

  • Björn Gustafsson
  • Eva Sandberg
  • Lars Persson Dahlström
  • Robert Pettersson
  • Veronica Lovensnö

Är du en av vinnarna så ska du ha blivit kontaktad via e-post av vår klädansvarig, Karin Nilsson. Om inte, hör av dig.

Vi tackar er alla som kom förbi, klubbens eventsektion, Malmbergs UR & Optik och Trimtex för en fantastisk kväll! Och glöm inte att shoppen är öppen ytterligare en vecka, den stänger inte förrän söndagen den 17 februari. Mer info om hur du går till väga och beställer hittar du här, NocOut-kläder.