Nu har vi mer att berätta om KM i roddmaskin! Det här är helt enkelt en av höjdpunkterna under året. Något märkligt händer i oss människor när NocOut.se radar upp roddmaskiner på rad och när klockan signalerar att det är tävling. 2019 fyller NocOut.se 10 år och därför gör vi den här tävlingen ännu mer spännande, tuffare och självklart roligare. Nu är årets upplägg presenterat och mer om det finns i länken.

Alla kan vara med! Det fina med NocOut.se Rodd-KM är att alla kan vara med. Även du som aldrig tidigare suttit i en roddmaskin. Om du av någon konstig anledning inte kan vara med själv så vill vi att du kommer och hjälper oss att heja fram alla vinnare!

Boka därför 7 april kl 10:00 – 14:00 redan nu. Mer info finns i ”På gång”, klicka här!

Ps. Vi har ett Yogapass direkt efter vårt KM. Se separat På-gång-aktivitet med separat anmälan.