Vi är redan inne i september och det är endast nedanstående två klubbmästerskap kvar innan vi har en totalvinnare klar.

Hur är då aktuell poängställning kanske du undrar? Tidigare har vi haft den tillgänglig på hemsidan, men i och med den nya hemsidan så har vi ännu inte hunnit implementera det i resultatarkivet.

Lyckligtvis har vi klubbkompisar som är nyfikna och har på sina egna kammare skött egna listor. Tobias Palmkvist är en av dessa eldsjälar och han har delat med sig av listan som han har hållit  ajour.

Vad visar då poängställningen? Vem är närmst att bli klubbmästare?

På damsidan leder Frida Starck Härlin med över 100 poängs marginal till tvåan Jonna Tilgner. På bronsplatsen hittar vi Lotta Annell, mindre än 20 poäng efter tvåan Jonna. Det kommer bli en rafflande avslutning som vad det verkar kommer sluta med en helt ny klubbmästare på damsidan då varken Anna Johansson eller Tina Fritzon kan komma ikapp.

På herrarnas topplista är det ännu jämnare. I alla fall vad det gäller första- och andraplatsen. I skrivande stund har regerande mästaren Tobias Palmkvist sin hand på pokalen, men tolvpoäng (!) bakom ligger Karl Norén och nosar. Kan han hota Tobias som redan blivit klubbmästare tre år i rad. På tredjeplats hittar vi Lukas Franzon.

Aktuell poängställning hittar du här: