Vätternrundan!

Äntligen! Visst är det så det känns när man sätter nya mål och loggar in och fixar anmälan till nästa års upplaga av Vätternrundan!? Återigen har Cykelsektionen ordnat så att alla som cyklar i NocOut.se färger och i klubbens egna startgrupper får bästa tänkbara starttider tidigt på lördag morgon. Du som cyklat med NocOut.se tidigare vet att stämningen i Motala kokar när startskottet går för våra egna startgrupper. Tyvärr har vi bara 2 startgrupper helt för oss själva och Vätternrundan stänger ”vår VIP-anmälan” 25 november (ändrat datum av Vätternrundans kansli). Vårt tips är därför att du genast går in och säkrar din plats så snart det går. ”Först till kvarn” gäller.

Här kan du läsa om hur du anmäler dig och en massa annat bra: Vätternrundan (300 km) Här finns allt du behöver veta

Årets stora nyhet, Halvvättern!

NocOut.se har även en egen startgrupp i Halvvättern. Yes, det är sant! Många har velat ha detta länge och inför Halvvättern år 2020 så blir det alltså verklighet. Även här har cykelsektionen fixat en finfin starttid.

Här kan du läsa om hur du anmäler dig och en massa annat bra: Halvvättern (150 km) Här finns allt du behöver veta

Mer om NocOut.se och Vätternrundan och Halvvättern kan du läsa här

Träna med NocOut.se

Våra förberedelser inför Vätternrundan börjar i och med höstens cykel- och spinningpass och accelererar sedan under våren med ännu fler spinningpass och utecykling så snart vädret tillåter. Vi brukar också ha olika specialpass med fokus på sånt som är bra att veta om man är ny inom landsvägscykling, bland annat säkerhet och mycket annat.