Som vi längtat efter att kunna visa er vår nya kollektion klubbkläder designade av klubbkompisen Bernie Kalle. Vi hoppas att ni är lika stormförtjusta i den som vi är.

Som ni kan se är rött fortfarande den dominanta färgen. Vilket inte är speciellt konstigt då det är klubbens färg. Den största skillnaden är det nya mönstret som förekommer både på över- och underdelarna samt den sneda logotypen på bröstet. Varför har vi logotypen lite snett och inte mitt på? Ptja, det är fräsigt och någonting nytt som får oss att sticka ut bland övriga klubbar. Sen behöver vi aldrig mera oroa oss för att en nummerlapp ska täcka loggan. Bra, eller hur?

 

Delar av vår nya klädkollektion signerad Bernie Kalle. 

Hur handlar man?

Hur gör man nu för att få tillgång till denna kollektion? Jo, man kilar in på vår klubbshop på Trimtex.se, fyller sin kundkorg och betalar. Shopen är nu öppen till och med söndagen den 10:e maj. Leverans är beräknad till vecka 25 (midsommarveckan). På vår specifika klädsida kan du hitta svar på hur du går tillväga för att handla.

Erbjudande!

För att fira denna nya kollektion så har vi ett erbjudande till dig. Handlar du för 1500 kronor eller mer så får du en T-Shirt helt kostnadsfritt. Kom dock ihåg att för att ta del av den kostnadsfria T-shirten så måste du handla för nyss nämnda summa, men du måste även självmant lägga till den i kundkorgen. Rabatten dras sedan automatiskt!

Frågor?

Har du några frågor kring kläderna är du välkommen att kontakta vår klädansvarig Karin Nilsson på klader@nocout.se.