I fredags eftermiddag fick vi information om att Campusvallen (även känd som Friidrottsarenan) från och med idag måndag (den 18:e maj) kommer vara stängd fram till och med slutet på juni. Detta på grund av bland annat nedanstående tre förbättringsjobb ska göras:

  • Montering av ny kastbur
  • Lagning av kurvan vid starten för 100 meter
  • Tätning av läckage vid vattenhindret

Detta medför att vi jobbat febrilt med att kunna hitta en ny plats utomhus där vi kan ha våra intervallpass medan arbetet på Campusvallen pågår. Efter lite samtal fram och tillbaka har vi nu en ny plats och tid klar som gäller tills slutet på juni (var uppmärksam under passbeskrivningar under på gång). Ny plats blir löparbanan vid Anders Ljungstedts Gymnasium och Linköping Arena (se bild nedan) och tiden är onsdagar klockan 19:00 till 20:30.  Tyvärr finns det inte möjlighet till omklädning och toalett i anslutning till löparbanan.

Detta banbyte medför även att klubbmästerskapet på 5000 meter flyttas från 20 maj till 8 juli (klicka här för mer info och föranmälan). Nu på onsdag den 20 maj blir istället ett vanligt hederligt tröskelpass på samma distans, d.v.s. 5000 meter. Ett ypperligt tillfälle att få till ett referenspass och se om träningen ger resultat tills klubbmästerskapet på samma distans. Mer info om onsdagens intervaller hittar du här: Tröskelpass på onsdag!

Platsbeskrivning: Google Maps