Lördagen den 26:e september skulle Lidingöloppet ha ägt rum, ett lopp dit vi brukar ordna gemensam bussresa. På grund av det rådande läget har den vanliga formen av loppet ersatts av Lidingöloppet@Hemma, som man kan springa på hemmaplan. Vi vet att ni är många som tränat för detta lopp, så det vill vi se till att göra något kul av!

Vi kommer att springa 15 eller 30 km på LOK-milen i Vidingsjö. För att inte samla för många på samma plats kommer vi ha fem startgrupper (9:00, 9:15, 9:30, 9:45 och 10:00) om max 15 startande i varje där man själv väljer vilken tid man vill starta. På så sätt får vi ett utspritt startfält samt färre klubbkompisar i start- och målområdet. För mer info, banbeskrivning och komma till anmälan klicka här: På gång – Lidingöloppet på hemmaplan

Vi behöver säkerligen inte påminna er, men under dessa arrangemang gäller samma regler och riktlinjer som under alla våra andra pass och i samhället i övrigt. Det vill säga:

  • Stanna hemma om du känner dig det minsta sjuk.
  • Nys/hosta i armvecket
  • Håll avstånd till varandra.