Lidingöloppet på hemmaplan

Datum: september 26, 2020 Tid: 09:00 – 13:00 Plats: Vidingsjö motionscentrum

Idag skulle Lidingöloppet ha ägt rum, ett lopp dit vi brukar ordna gemensam bussresa. På grund av det rådande läget har den vanliga formen av loppet ersatts av en virtuell variant, som man kan springa på hemmaplan. Detta vill vi se till att göra något kul av!

Loppet kommer att gå i Vidingsjö-skogarna, och vi kommer att springa 3 varv på LOK-milen (eller 1 varv + 5 km). Om du inte är redo för 15 eller 30 km, kom ändå! Det går alldeles utmärkt att ta det här som ett vanligt träningspass med klubbkompisarna och springa 5 eller 10 km.

För att klara Lidingöloppet behöver man vätska och energi. Vi ser till så att det finns bord vid varvningen där ni kan ställa dryck och energi.

Vi kommer att ha fem olika startgrupper med max 15 startande i varje. Start kommer att ske 9:00, 9:15, 9:30, 9:45 och 10:00. Du väljer själv vilken startgrupp du vill starta i (först till kvarn!). Dessa startgrupper är helt oberoende av förväntad sluttid och tempo. På så vis får vi ett utspritt startfält, färre klungor och klubbkompisar i start- och målområdet.

Vi kommer att hålla till på gräsytorna bortom cafét.

Vi behöver säkerligen inte påminna er, men det är lika bra att skriva ut det. På grund av läget kring COVID-19 pandemin så är det väldigt viktigt att ni stannar hemma vid minsta sjukdomssymptom, hostar/nyser er i armvecken och håller avstånd till varandra. Vi alla har ett ansvar i att se till så att alla våra evenemang blir säkrast möjliga och att vi följer rekommendationerna från våra myndigheter.

Har ni några frågor är ni välkomna att kontakta info@nocout.se.

Nyheter

Läs mer här

På gång

Läs mer här

Klubbstuga

Läs mer här

2020-09-21T20:03:02+02:00 september 7th, 2020|