För ett par år sedan  hade vi något vi kallade för NocOut.se Network. Det var helt enkelt ett tillfälle att ses utanför vår vanliga ”träningsbubbla”, äta en god bit mat och prata om saker som kanske inte handlade om nästa träningspass eller lopp. Vi tänkte att det där var ju trevligt. Varför slutade vi med det?

Vi har därför valt att återlansera dessa luncher men under nytt namn. Vi välkomnar er därmed till klubblunch! Till skillnad mot tidigare så kommer dessa luncher inte ha ett ”affärsmässigt” fokus (även om det såklart är okej att nätverka). Vi tänker oss mer att äta bör man så varför inte göra det tillsammans med sina klubbkompisar?

Första tillfället körde vi torsdagen den 17 september på Livgrenadjärmässen uppe på Garnisonsområdet. Vi var ett handfull som dök upp och fick en trevlig lunch ihop. Kostnad för detta kalas var och kommer att vara 120 kronor och då ingår mat (såklart), dryck samt kaffe och kaka. Vi har redan nu planerat in för ytterligare två tillfällen, så skriv in nedanstående datum i er kalender.

Anmälan görs genom att klicka på länkarna ovan och skriv upp ditt namn i anmälningsformuläret. Med tanke på omständigheterna i vår omvärld så är antalet deltagare begränsat till 30 stycken. Kom ihåg att ange eventuella allergier och matpreferenser. Anmälan ska ske senast dagen innan klubblunchen. Och kom ihåg, som ni alla vet vid det här laget så stannar man hemma vid minsta sjukdomssymptom!