Under årens lopp har många profilprodukter passerat oss förbi, allt från handdukar till baden-baden-stolar, men aldrig en klubbryggsäck. En produkt som vi alla såklart behöver. För vart ska man annars förvara sina badkläder, löparskor, snabba glasögon samt energi till och från träningspassen eller jobbet? Precis. Vi tänkte väl det. En ryggsäck är den perfekta produkten för ändamålet.

Vi kan därför glatt meddela att vi nu på tillfälligt besök har en ryggsäck att erbjuda till er alla. Väskan är i ett vattenavvisande material, mäter måtten 53 x 32 x 17 centimer och rymmer 28 liter. Med andra ord så får du plats med simglasögon, löparskor, ombyte samt din matlåda (om du nu inte har en gigantisk matlåda).

Hur får man tag på en eller flera?

Väldigt enkelt, du skickar iväg ett mail till ekonomi@nocout.se. Märk mailet med ”ryggsäck” så underlättar vi det administrativa arbetet för vår kassör Anna Wallentinson. Sista beställningsdag är söndagen den 11 oktober. Därefter är möjligheten förbi. Leveranstiden är därefter cirka 3 veckor och väskan hämtas sedan upp på Livgrenadjärmässen. Kostnaden då? Ja, den ligger på 500 kronor för denna vackra och praktiska skapelse.

Vill du klämma och känna på väskan innan du lägger din beställning? Då kommer möjlighet finnas nu på lördag (den 3 oktober) under vår aktivitetsdag.

Slå till nu. Kanske till dig själv, en familjemedlem eller kompis. Eller varför inte till alla tre? Även om det är lite tidigt så kanske det skulle vara en bra julklapp, men vad vet vi? Det enda vi vet är att det är läge att slå till, för vem vet när ryggsäcken kommer tillbaka igen?