Till helgen är det premiär för de ordinarie distanslöppassen, men bara för att köra det så tänkte vi att vi slår på stort och kör en riktig, ursäkta språket, jäkla aktivitetsförmiddag. Det kommer bli ett fullspäckat schema där alla pass (förutom simningen) kommer utgå från Livgrenadjärmässen på Garnisonsområdet, eller vad sägs om nedanstående utbud:

Som ni även kan se ovan har vi tänkt att köra en bakluckeloppis, ni är många som önskat en plattform att sälja träningsrelateradeprylar eller klubbklädesplagg. För det är bättre för framförallt naturen men även plånboken om vi slipper slänga grejer. Vi tänkte att vi testar en backluckeloppis så får vi se om det finns något intresse. Klubbens klädansvarig Karin Nilsson kommer finnas på plats och sälja nedanstående:

  • Badmössor: 50 kr/st
  • Buffar: 50kr/st
  • Mössor (nya): 199 kr/st
  • Mössor (gamla): 99 kr/st REA!
  • Pannband: 149kr/st

NYHET! Och som inte nog med det så kommer ett exemplar av den nya klubbryggsäcken att finnas på plats. Kom förbi, inspektera och prova den innan du lägger din beställning.

Utöver ovanstående aktiviteter så kommer det även finnas möjlighet mellan 11:30 och 12:30 att köpa sig en bit mat (inklusive dryck och kaka) för endast 100 kronor. Önskar du lunch så fyll i ditt namn och ev. matpreferens i följande fil (senast fredag den 2 oktober kl. 9:00): Anmälan – Mat (aktivitetsdag). Och förresten, självklart är du välkommen att dyka upp även om du inte tänkt att köra något av ovanstående pass.

Som vi alla är vana vid det här laget så håller vi distans till varandra och känner du dig minsta sjuk så måste vi be dig att stanna hemma.