Efter lite teknikstrul hos Trimtex är nu äntligen årets sista klädshop officiellt öppnad. Leverans är beräknad att ske till vecka 50, med andra ord i god tid innan julklapparna ska öppnas (om du nu vill ge bort ett fint plagg i gåva). Sista dag att shoppa loss är söndagen den 1 november, med andra ord ingen idé att vänta. Vad är nytt då?

Vinterkläder

Den shop är en ”stor” shop vilket innebär att de flesta plagg är tillgängliga. Den största nyheten i den shop är dock att vi återigen har kläder för den mest klassiska vintersporten, längdskidåkning. Vi är dock numera inte bortskämda med snö på våra breddgrader så har man inte tänkta att åka iväg på vårt vinterläger (i skrivande stund en plats kvar) så går de såklart också att använda för rullskidåkning. Det är tre plagg det handlar om, en styck tröja, ett par tights och till sist men inte minst en värmande väst. Och inte nog med det så gör även den otroligt mysiga dunjackan comeback i sortimentet.

Fulsnyggt är ordet

Vi är dock lite rädda för att dessa plagg hamnar i skymundan av det fulsnyggaste plagget vi nog någonsin haft att erbjuda. En t-shirt som inte kommer gå någon obemärkt förbi och det kommer minst sagt vara svårt att missa vilken klubb du tillhör. Låt oss presentera IK NocOut.se x1000 T-shirten!!! Denna T-shirt går precis lika bra att träna i som de ”vanliga” snygga tröjorna. Denna härliga kreation är en limiterad upplaga och kommer endast att finnas tillgänglig i denna shop. Priset? Ja, det är pressat till låga och mycket prisvärda 199 kronor!

Hur går man tillväga för att handla?

Har du sedan tidigare ett konto på Trimtex.se så loggar du in som vanligt och letar dig in på vår klubbshop. Har du däremot inte det så gör du såhär:

1. Klicka dig in på Trimtex.se och därefter “Skapa ett konto“.
2. När du skapat ett nytt konto klickar du på ”Mitt Trimtex”.
3. Klicka därefter på ”Lägg till ny Teamshop”. Du kommer då till rutan ”Teamkod för inloggning”. Skriv teamkoden: nocout och klicka därefter på ”lägg till nytt företag/klubb”.
4. Då kommer klubbens namn upp, klicka på namnet för att sedan nå vår klubbshop.

OBS! Kläderna anpassas efter vår design och tillverkas efter beställning. På grund av detta så är det ingen bytes- och eller returrätt på kläderna. Är du osäker på storlek så rekommenderar vi dig att antingen använda dig av Trimtex storleksguide alternativt ta hjälp av en klubbkompis.