Klubben har under många år endast haft sponsorer och varit väldigt restriktiva vad gäller samarbeten. Under de senaste åren har vi känt att det varit dags att se över hur vi hanterar just samarbeten på ett sådant sätt som inte påverkar våra sponsorer negativt. Vi är väldigt tacksamma för våra sponsorer ICA Maxi LinköpingMalmbergs Ur & Optik, Skill och Västra Cykelaffären. Utan dem hade exempelvis vår medlemsavgift behövt vara mycket högre och vi hade inte kunnat subventionera exempelvis läger samt kläder.

Vad gäller samarbeten så har vi nu tagit fram en kampanjmodell där företag och organisationer som är intresserade av att nå ut med erbjudande till er, våra medlemmar. Mer info om detaljer hittas i dokumentet IK NocOut.se: Sponsor och samarbetspolicy på följande sida: Sponsorer och samarbeten.

Erbjudande för dig med verksamhet

Vi vet att ni är många som driver eget och under dessa tuffa tider med skärpta råd och restriktioner vill vi hjälpa er på traven. För att kickstarta vårt nya upplägg kring samarbeten vill vi därför erbjuda dig som idag är medlem i IK NocOut.se och har en verksamhet att nå ut med en kampanj (under perioden 1 december 2020 till 31 januari 2021) helt kostnadsfritt. Det enda att förhålla sig till är att produkten/tjänsten du erbjuder inte får konkurrera med någon av våra sponsorer, vara tydligt rabatterad och i linje med klubbens profil.

Låter det intressant? Skicka då iväg ett mail till info@nocout.se så diskuterar vi vidare. Vi behöver ditt mail senast nu på fredag den 27 november klockan 12:00.