Då har 2020 års glöggkväll gått av stapeln. Trots att det inte blev ”som vanligt” så är vi väldigt nöjda (även om det såklart skulle ha varit kul att ses). Som mest var ni närmre 100 stycken som tittade på sändningen samtidigt och med tanke på att många säkerligen kollade tillsammans med någon/några så var det många fler. Otroligt roligt!

Missade du chansen att se det live så misströsta ej. Genom att klicka på följande länk så kan du se det antingen för första gången eller igen, och igen …: Youtube – Digital glöggkväll 2020.

Utöver en tillbakablick från året som snart passerat, fantastiska rapporter från våra sektioner, några nyheter (NocOut Challenge (mer om det inom kort)  och Discord) så hade vi prisutdelning. Det är aldrig enkelt att hitta pristagare i en så stor klubb som vi är med många engagerade och inspirerade medlemmar, men i år blev det nedanstående personer som fick priser.

Sammanfattning pristagare

 • Årets NocOutare – Magnus Ahlsén
  Motivering: Han cyklar, springer och simmar. Han ställer upp med kort varsel och hjälper alltid till när det behövs. Och det oftast utan att man ens behöver fråga. Där han är händer det alltid grejer.

 • Årets Profiler – Emma och Tomas Hektor
  Motivering: Ni som följer hashtag NocOut på Instagram har inte missat dessa två. De är två positiva fläktar och innehar svart bälte i planering. För hur får man annars ihop all sin träning i kombination med  familjelivet.

 • Årets Talang (Sponsrat pris från Skill) – Maija Vilkina
  Motivering: Med knappt någon erfarenhet av triathlon i allmänhet och öppet vatten-simning i synnerhet så tog årets pristagare stora kliv under året. Från att inte ha simmat en enda meter öppet vatten när året tog vid så deltog hon i september på triathlon-KM på olympisk distans. Hon tog helt enkelt sina skills till nästa nivå.

 • Årets Fikainspiratör (Sponsrat pris från ICA Maxi Linköping) – Camilla Edlund
  Motivering: Alla vet att en cykeltur inte är komplett utan ett fikastopp. Utöver att hon är en sprudlande positivt fläkt som inspirerar med sin träningsglädje och så har hon stenkoll på länets bästa cykelfik.

 • Årets Tryggaste (Sponsrat pris från Västra Cykelaffären) – Lena Högberg
  Motivering: Från att vara aktiv medlem många år blev hon i år ledare i cykelsektionen. Hon har kanske bidragit till en och annan felkörning, men hon är omtyckt och omtänksam. Precis som en trygg person ska vara.

 • Årets klubbmästare dam – Emma Hektor
 • Årets klubbmästare herr – Jimmy Thörnberg

Vi vill rikta ett stort grattis till alla pristagare och stort tack till våra sponsorer som skänkt priserna. Och tack till alla er som tittade.