I slutet på november gick vi ut och informerade om att vi skaffat en ny samarbetspolicy. Utöver våra viktiga sponsorer så ville vi bredda oss. Ge dig som medlem ett litet extra mervärde där du kan ta del av bra erbjudanden från företaget som rimmar med klubbens verksamhet.

Efter att vi annonserande om detta ville vi kickstarta det hela genom att bland annat erbjuda er, våra medlemmar, att nå ut med en kampanj. Dels som tack för att ni är en del av vår klubb, men även för att ge tillbaka och ge möjlighet till inkomst under dessa tuffa tider. Det enda kravet som fanns var att att det skulle rimma med klubbens profil.

Står ingenting annat angivet så gäller nedanstående erbjudande fram till och med 31 januari  2021.

Sponsorer 

Maxi ICA Linköping

Julen närmar sig och även om den inte blir ”som vanligt” i form av antalet gäster så kommer ändå julmaten att bli sig lik. Vi rekommenderar såklart er alla att göra era inköp på Maxi ICA Linköping.

Skill

Jobbar du antingen inom IT-, industri- eller teknikbranschen och och kanske känner dig redo att ta nästa steg i karriären eller bara redo för en ny utmaning? Då vill vi varmt rekommendera dig att göra ett besök på Skill.se.

Ni har väl för övrigt inte missat att vi, IK NocOut.se, har en liten julkalender tillsammans med Skill. På deras sida, aktivitetsluckor jul 2020, hittar du både tips, högt som lågt, från både oss och Skill.

Västra Cykelaffären

Har du någon cykelintresserad kompis, familjemedlem eller kanske kollega som varit extra snäll i år? Ja, då är på Västra Cykelaffären som du ska göra dina inköp hos. Med sitt gedigna utbud och breda kompetens så vägleder dem dig till det perfekta köpet vare sig det gäller en trainer, cykel eller hjälm.

Erbjudande samarbetspartners 

Corporesana

Eva Lilliecreutz har du kanske träffat på under något av våra triathlonträningar i Ekängen. För det är nämligen hennes tomt vi brukar låna. Eller så kanske du träffat henne på ett skidläger eller liknande. Eva driver även hon eget företag och detta har hon att erbjuda dig:

 • Erbjudande 1:
  Vill du prova på Medicinsk yoga som stärker både kropp och sinne. Eva håller pass på 1 -2 timmar för grupper om 5 personer till en kostnad av 75 kronor/person. Läs mer om Medicinsk yoga på min hemsida; corporesana.se.
 • Erbjudande 2:
  Gör en Hälsoprofilbedömning hos mig som bland annat innehåller submaximalt cykeltest och hälsosamtal. Kostnad 400 kronor inkluderar testning och uppföljning efter 3-4 månader. Läs mer om vad en Hälsoprofilbedömning innefattar på min hemsida; corporesana.se.

Är du intresserad eller har frågor hör av dig till evalihui85@gmail.com.

Funktionell friskvård

Triathlonsektionens tidigare ansvarige Eva Sandberg driver till vardags företaget Funktionell Friskvård. Hon har följande erbjudande till dig:

 • Erbjudande 1:
  Vad sägs om hälsa/prestation och välmående i julklapp?Köp 75 minuter valfri behandling för 800 kronor (inkl. moms), ordinariepris 60 minuter för 900 kronor. Kanske till dig själv eller till någon du håller kär. Detta erbjudande gäller till och med 31 december 2020 och måste användas före 30 juni 2021. För att ta del av detta erbjudande så skicka ett sms till 0703 49 84 28 och uppge ditt namn samt ”NocOut75” så skickar Eva Sandberg en faktura. Läs mera om utbudet på Funktionellfriskvard.se.
 • Erbjudande 2:
  Extra långt förstagångsbesök för personlig träning/screening. 90 minuter för samma pris som 60 minuter, det vill säga en halvtimme gratis! Pris 900:- (inkl. moms). Erbjudandet gäller till och med 31 december 2020 och måste användas före 30 juni 2021. Optimera dina möjligheter med funktionella tester och screening för stabilitet, rörlighet och muskelfunktion. Ta hand om dig och din träning. Läs mer på Funktionellfriskvard.se. För att ta del av detta erbjudande så skicka ett sms till 0703 49 84 28 och uppge ditt namn samt ”NocOut90” så skickar Eva Sandberg en faktura.Besöksadress: Rekrytgatan 13 (innergården), Linköping. Mail: info@funktionellfriskvard.se

Idrottslabbet

 • Erbjudande 1:
  Gör ett laktat- och vO2-maxtest för endast 995 kronor (ordinarie pris 1295 kronor).
 • Erbjudande 2:
  Cykel-, löpar- eller skidpaket för 1850 kronor (ordinarie pris  2295 kronor)
  Innehåller laktattest, vO2-maxtest samt kontroll av Hb-värde och blodsocker. Ett komplett paket för den som vill få full kontroll på sin status vad gäller träningszoner, maxkapacitet och nyttjandegraden (vart trösklarna ligger mot vO2-max).För att ta del av något av ovanstående erbjudande så besöker du deras hemsida, Idrottslabbet.se, välj ”boka tid” för något av ovanstående test. Välj ”betala på plats” och skriv i noteringarna ”NocOut.se”.

Joe Nimble

Vår klubbkompis Håkan Andersson är med och driver företaget Joe Nimble som tillhandahåller löparskor. Dessa två erbjudanden har han till dig.

Återkommande skador gör dig till en sämre löpare! Löpare med aktiva och funktionella fötter som springer med en naturliga löptekniken har färre skador och kan fortsätt träning utan avbrott. Läs mer här: se.joe-nimble.com/pages/toefreedom. Joe Nimble Sverige (fd Freefoot) erbjuder medlemmar i IK NocOut.se med koden ”NOCOUT”:

 • Erbjudande 1:
  10% på hela sortimentet under perioden 1/12-20 t o m 31/3-21. Gäller alla butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och köp online.
 • Erbjudande 2:
  Gruppcoachning i Naturlig löpteknik till halva priset, det vill säga 250kronor/person. Gäller bara i Linköping. Länk till BokaDirekt: bokadirekt.se/places/joe-nimble-sveriges-hälsosammaste-skobutik-linköping-37513.Kontakta gärna Håkan Andersson på Joe Nimble Linköping på nedanstående adress eller telefonnummer:

  E-post: viapesab@gmail.com
  Mobil: 0761 07 50 77

Livgrenadjärmässen

Anna Wallentinson är inte bara klubbens kassör. Hon är även hotell- och mässdirektör. Till er har hon nedanstående erbjudande.

 • Erbjudande 1:
  Får du besök av din familj i julhelgen och känner att det kanske är  bäst att de sover på hotell. Då erbjuder vi dig som är medlem i IK NocOut.se att de får bo 2 men betala endast för 1. Erbjudandet gäller tom 31 januari och gäller endast vid bokning via mail till hotell@livgrenadjarmassen.se. Mer info om hotellet hittar du på Livgrenadjärmassen.se.
 • Erbjudande 2:
  Vi på Livgreandjärmässen erbjuder roliga och givande aktiviteter med en lyxig känsla som bidrar till välbefinnande och välmående i form av Utflyktspaket. Ta en långpromenad, löp- eller cykeltur som kryddas till med fika och middag. Kontakta kontakt@livgrenadjarmassen.se så återvänder Anna med ett bra pris.

Lodilo

Eva Gustavsson är en av våra grymma ledare. Eva har du haft möjlighet att möta under våra kortpass på måndagar i Rydskogen. Till dig har Eva nedanstående erbjudande:

 • Erbjudande:
  Skogsyoga – meditativ yogapromenad med stående övningar!Vi går en meditativ promenad med uppmärksam närvaro och yogisk andning till olika stegövningar. Med jämna mellanrum stannar vi för några stående yogarörelser som mjukar upp och stärker axlar, rygg, höfter och fotleder. Vi håller förstås bra covid-avstånd till varann under hela passet. Max 7 deltagare – om du anmäler att du kommer har du platsen garanterad till 5 min före start.
  Plats: Samling där Gamla Linköping möter Vallaskogen intill Majgatan, inte långt från dansbanan. Sen går vi via Kapellplan förbi kossan in på upplevelsestigen med anhalter för stående övningar. Du behöver: Varma mjuka kläder som tillåter framåtböjar och stora steg + bekväma skor. Och ta med ett öppet sinne för nya infall.
  Tid: Lördagar kl. 11:00 – cirka 12.10.  Torsdagar kl. 11:00 – cirka 12.10. Tider kring jul och nyår anslås senare på Lodilo.com/yoga.
  Pris: för medlemmar i IK NocOut.se: En gång 100 kr; 5-kort 475 kr – bjud med en vän en gång på femkortet under dec-jan.
  Yogalärare: Eva Gustavsson, genomgått 3-årig yogalärarutbildning vid Yogaskolan.se
  Anmälan: till 0734 23 29 21 eller info snabel-a lodilo punkt com.En stark och rörlig kropp klarar påfrestningar bättre. Ett lugnare sinne likaså. Och ett starkt immunförsvar är guld. Välkommen att utveckla allt detta med yoga i liten grupp.

Trimtex

Klubbens leverantör av klubbkläder, Trimtex, kör under under torsdagen den 10 december en vännerfest under 24 timmar. Från torsdagen klockan 08:00 till fredagen den 11 december klockan 08:00 erbjuder de 30 % rabatt på deras standardvaror! För att nyttja erbjudandet anger du koden ”trimtex-van-30”.