Klubbens årsmöte var planerat att ske på självaste fettisdagen, den 16 februari. Vi vill allra helst arrangera årsmötet med medlemmar på plats på Livgrenadjärmässen än ett digitalt livesänt årsmöte. Därför beslutades det under styrelsemötet i tisdags, den 12 januari 2021, att årsmötet skjuts fram till tisdagen den 30 mars 2021. Detta beslut är i linje med det våra stadgar där det står att årsmötet ska hållas ”före utgången av första kvartalet”.

Kallelsen till årsmötet kommer att skickas ut senas tisdagen den 9 mars 2021.

Vi håller tummarna för att situationen kring COVID-19 har förbättrats så pass mycket att vi kan ha er medlemmar fysiskt på plats. Om inte det är möjligt så kommer det ske digitalt.

Vi söker fortfarande efter personer till styrelsen. Har du något bra förslag på person eller är du kanske själv intresserad? Ja, klicka då på länken för mer info: Vill du engagera dig?