Vi är otroligt tacksamma för våra sponsorer. Utan dem hade vi inte kunnat erbjuda en så pass låg medlemsavgift som vi gör så tack för att ni är med och stöttar IK NocOut.se. Här nedan kommer lite information från våra i dagsläget tre sponsorer, Skill, Västra Cykelaffären och Maxi ICA Stormarknad Linköping.

Skill har förvärvat Ny Position med kontor i Jönköping och Tranås. Det innebär dels att vi nu finns på fler platser geografiskt men också ett ökat utbud av tjänster inom framförallt interimslösningar och rekrytering av ledande befattningar. Läs mer om förvärvet här: skill.se/forvarv/

För sjunde året anordnas Code Summer Camp, årets stora händelse för programmeringsintresserade barn och ungdomar mellan 7-17 år! Code Summer Camp väcker intresset för teknik, problemlösning och kodning hos killar och tjejer oavsett förkunskaper. Läs mer och stötta initiativet här: skill.se/artiklar/crowdfunding/

 

Västa Cykelaffären har stöttat klubben länge. De har ett gediget utbud av allt du kan tänkas behöva för att underlätta din cykling. Snart börjar det närma sig vår och kanske är det dags för att skaffa dig din första instegsracer, uppgradera till en nyare alternativ serva din befintliga. Vad du än väljer så vill vi rekommendera dig ett besök hos Västra Cykelaffären. Mer info hittar du på vastracykel.se.

Likt Västra Cykelaffären så har Maxi ICA Stormarknad Linköping varit en del av klubben väldigt länge. Butiken erbjuder allting du kan önska dig och lite till. Nästa gång det är dags att handla så gör det hos Maxi ICA Stormarknad. Och vill du inte besöka butiken ute på Tornby så erbjuder de onlinehandling med utkörning. Perfekt i dessa tider! Mer info hittar du på www.ica.se/butiker/maxi/linkoping/maxi-ica-stormarknad-linkoping/