Vi är otroligt tacksamma för våra sponsorer. Utan dem hade vi inte kunnat erbjuda en så pass låg medlemsavgift som vi gör så tack för att ni är med och stöttar IK NocOut.se. Här nedan kommer lite information från våra i dagsläget tre sponsorer, Skill, Västra Cykelaffären och Maxi ICA Stormarknad Linköping.

Skill tipsar om några lediga tjänster just nu:

Quality Assurance Analyst till Configura
You may not recognize a Configuran in the street – we come in all shapes, forms and personalities and we certainly wouldn’t dream of instituting a company dress code – but with six offices on three continents, we’re one Configura. Länk: skill.se/lediga-jobb/it-jobb/quality-assurance-analyst-configura/

Teamansvarig Säljare till Kvadrat
Kvadrat är konsultvärldens entreprenörer, med Sveriges lyckligaste konsulter. Vill du leda ett team av våra erfarna konsulter och ge dem och våra kunder möjlighet till givande affärer och utveckling? Länk: skill.se/lediga-jobb/sale-jobb/teamansvarig-saljare/

IT Project Manager till Dynamic Code
Dynamic Code is growing internationally and are now looking for a new colleague for their international IT-projects. Do you agree it is time to make healthcare more accessible and safer? With the help of self-tests based on DNA technology, this is the primary focus of Dynamic Code. Several steps have already been taken and several new ones are on the way. Curious? Länk: skill.se/lediga-jobb/it-jobb/experienced-it-project-manager-to-dynamic-code/

 

Västa Cykelaffären har stöttat klubben länge. De har ett gediget utbud av allt du kan tänkas behöva för att underlätta din cykling. Snart börjar det närma sig vår och kanske är det dags för att skaffa dig din första instegsracer, uppgradera till en nyare alternativ serva din befintliga. Vad du än väljer så vill vi rekommendera dig ett besök hos Västra Cykelaffären. Mer info hittar du på vastracykel.se.

Likt Västra Cykelaffären så har Maxi ICA Stormarknad Linköping varit en del av klubben väldigt länge. Butiken erbjuder allting du kan önska dig och lite till. Nästa gång det är dags att handla så gör det hos Maxi ICA Stormarknad. Och vill du inte besöka butiken ute på Tornby så erbjuder de onlinehandling med utkörning. Perfekt i dessa tider! Mer info hittar du på www.ica.se/butiker/maxi/linkoping/maxi-ica-stormarknad-linkoping/