Vi är otroligt tacksamma för våra sponsorer. Utan dem hade vi inte kunnat erbjuda en så pass låg medlemsavgift som vi gör så tack för att ni är med och stöttar IK NocOut.se. Här nedan kommer lite information från våra i dagsläget tre sponsorer, Skill, Västra Cykelaffären och Maxi ICA Stormarknad Linköping.

Dags att söka till årets roligaste digitala läger! Skill tillsammans med Linköpings Science Park anordnar Code Summer Camp, årets stora händelse för programmeringsintresserade barn och ungdomar mellan 7-17 år! Code Summer Camp väcker intresset för teknik, problemlösning och kodning hos killar och tjejer oavsett förkunskaper.

Anmälan öppnar måndagen den 12 april och stänger onsdagen den 28 april. Klicka här för att läsa mer och för att komma till anmälan: Code Summer Camp 2021

 

Just nu erbjuder Västra Cykelaffären dig som är medlem i IK NocOut.se 15% rabatt på hjälmar. En bra hjälm kan vara skillnaden mellan en lindrig eller en allvarlig skada vid en olycka så är det något man inte ska kompromissa på så är det en bra hjälm. Ta dig till Västra Cykelaffären och kolla in deras utbud och investera i en bra hjälm.

Likt Västra Cykelaffären så har Maxi ICA Stormarknad Linköping varit en del av klubben väldigt länge. Butiken erbjuder allting du kan önska dig och lite till. Nästa gång det är dags att handla så gör det hos Maxi ICA Stormarknad. Och vill du inte besöka butiken ute på Tornby så erbjuder de onlinehandling med utkörning. Perfekt i dessa tider! Mer info hittar du på www.ica.se/butiker/maxi/linkoping/maxi-ica-stormarknad-linkoping/