I samarbete med MotionsRace kan vi nu äntligen presentera NocOut Challenge för er! En kostnadsfri poäng jakt för er NocOut:are.

Vad är NocOut Challenge?

Kort sammanfattat är det en poängjakt som sträcker sig från 1 maj till 30 november. NocOut Challenge kommer inte heller ha fokus på att vara starkast eller snabbast utan det är deltagandet som kommer premieras. Vi gör det här för att det blir ett sätt för oss alla att komma i rörelse och aktivera sig. Poängen får du genom att delta eller närvara i aktiviteter kopplade till klubben. Det kan vara allting ifrån att;

  • Träna i klubbkläder
  • Värva en ny medlem
  • Fika med klubbkompis och så vidare.

Utöver aktivitetspoäng som ovan så kommer det även gå att få medaljer, dessa skimrande digitala metallbitar ger lite högre poäng. Exempel på en medalj är;

  • Anmäl dig till NocOut Challenge innan den 5 maj (och bli en early bird)
  • Delta och fullfölj X-IRON!
  • Följ oss på Instagram (@nocout.se)

Under den här perioden kommer det även att läggas till aktiviteter och medaljer att få poäng för. På så sätt kommer det att dyka upp möjligheter till att plocka poäng och ge sig ut på nya äventyr.

Prisbord

Alla som deltar är med i utlottning av fina priser. Desto fler poäng du lyckats samla ihop desto större vinstchans kommer du att ha. Med andra ord finns det ingen anledning till att vänta med din anmälan. Under poängjaktens fortlöpande kommer det att dyka upp mindre ”tävlingar” där utlottning av priser kommer förekomma.

Prisbordet kommer att utökas under tiden, men redan nu kan vi avslöja följande två priser:

  • En helg för två på Bosön med övernattning och tester.
  • Presentkort på Trimtex

Anmälan

Du kan anmäla dig när som helst under hela perioden poängjakten pågår, men varför vänta med att samla poäng? Ju längre du är med desto fler poäng lär du skrapa ihop och öka dina vinstchanser. Alla som anmäler sig innan dem 5 maj kommer även att få en läcker NocOut Challenge-märkt vattenflaska helt kostnadsfritt.

Då är det bara för dig att klicka på länken nedan och anmäl dig. Det är kommer bli kul!

Länk: Anmälan NocOut Challenge! 

Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till info@nocout.se.