Med anledning av dagens uppmaning om ”personlig lockdown” från Region Östergötland så har klubben beslutat att pausa verksamheten under de kommande 14 dagarna.
För lite mer än ett halvår sedan gjorde vi samma sak. Det är såklart ett extremt tråkigt beslut att behöva fatta igen, men vi ser inte att hur vi på ett ansvarsfullt sätt kan träna tillsammans när man avråder oss från att bland annat:
  • Träffa andra än de man bor med,
  • samt hålla det fysiska avståndet på minst 2 meter (även utomhus)
Vi hoppas att dessa åtgärder kommer att ge effekt så att vi om två veckor återigen kan ses för att springa, cykla och kanske till och med simma i någon sjö ihop igen.
Förhoppningsvis är vi inne på slutspurten nu. Många av oss har erfarenhet av lopp och vet att den sista biten oftast är den tuffaste, men håller man ut så får man sin belöning. Vi hoppas att det blir så nu med.
Imorgon drar NocOut Challenge igång (mer info finns på hemsidan). Det vore kul om just du vill delta. Vi hoppas att det kan vara en motivatioshöjare till att ge sig ut och röra på sig. Som en bonus kommer du även ha chans att vinna många fina priser.
Var rädda om er!
Vänligen
Styrelsen genom Andreas Fröberg