I helgen som nyss passerade gick startskottet för NocOut Challenge och vilken inledning det har blivit. Vi är väldigt glada över att ni är så många som signat upp er och börjar registrera träningspass och ger er ut för att plocka medaljer som de stjärnor ni är.

Lite siffror

  • Anmälda: 92
  • Logins: 900
  • Antal träningspass: 108
  • Återhämtningspass: 35
  • Nya medlemsförvärv: 2
  • Satta mål: 20
  • Early bird-medaljer: 65

Jag vill vara med!

Vi vill att NocOut Challenge ska vara en motivationshöjare till att hålla igång och våga testa på nya grejer som man kanske inte hade gjort i vanliga fall. I NocOut Challenge handlar det inte om att vara snabbast och starkast utan om deltagande.

NocOut Challenge kommer att pågå fram till slutet av november med utlottning av priser på Glöggkvällen den 5 december. Man kan med andra ord hoppa på tåget och delta när som helst, men varför vänta med det roliga? Klicka på länken nedan och anmäl dig och gör det senast imorgon. För alla som anmäler sig innan den 5 maj OCH som hämtar Early bird-medaljen får en limiterad NocOut Challenge vattenflaska.

Länk: Anmälan NocOut Challenge!

#NocOutChallange2021 på Instagram

Glöm inte heller att använda dig av hashtagen #NocOutChallange2021 när du postar dina bilder på Instagram. På så vis kan vi alla hålla koll på vår gemensamma jakt på poäng och medaljer.

Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till info@nocout.se.