Klubbmästerskapet (KM) dundrar fram och har man inte skött en egen KM-resultaträkning så är det svårt att hålla koll på ställningen. Tack vare att Tobias Palmkvist (tack!) hållit vår KM-tabell uppdaterad så kan vi enkelt informera er om läget.

Poängställning dam

Vi har hittills hunnit beta av sex stycken rafflande KM. På damsidan har vi i skrivande stund en solklar etta i Emma Hektor. Den mest rafflande striden just nu hittar vi mellan Lotta Annell och Pia Karlsson där det endast skiljer sex poäng.

  1. Emma Hektor – 558 poäng
  2. Louise Svensson – 348 poäng
  3. Eva Lilliecreutz – 298 poäng
  4. Lotta Annell – 193 poäng
  5. Pia Karlsson – 187 poäng

Länk: Poängställning klubbmästerskap dam 2021

Poängställning herr

Tar vi och tittar vidare på herrsidan så ser vi att herr Hektor har en något större ledning än vad fru Hektor har på damsidan. Bland herrarna är det däremot mycket jämnare där det endast skiljer 10 poäng mellan tvåan Tobias Palmkvist och fyran Jimmy Thörnberg.

  1. Tomas Hektor – 528 poäng
  2. Tobias Palmkvist – 302 poäng
  3. Jonas Eriksson – 297 poäng
  4. Jimmy Thörnberg – 292 poäng
  5. Niklas Åkerström – 253 poäng

Länk: Poängställning klubbmästerskap herr 2021

Det finns fortfarande många poäng kvar att hämta så vi räknar med att det kommer att ske förändringar vart det lider och fler KM-tävlingar avgörs.

Kommande KM

Inom den närmsta månaden har vi följande tävlingar att se fram emot.

Och kom ihåg att bara för att man är utanför topplaceringarna så betyder det såklart inte att man står över. Självklart ska du ta chansen och delta. Kanske sikta på ett personligt rekord? Alternativt, om du inte kört innan, sätta en tid att ha som mål att förbättra till nästa år? Eller helt enkelt bara för att det är kul och en möjlighet att hänga med klubbkompisar. Det finns alltid en anledning till att delta. Hitta din!