Sommaren börjar så sakteligen närma sig (även om den inte är lika snabb i år som förra året). Detta innebär även att inomhussäsongen för simning börja lida mot sitt slut. Dock så kommer vi att köra några veckor till i Ljungsbro simhall. Rättare sagt fram till måndagen den 20 juni (vecka 25).

Vi kommer långsamt fylla på På Gång-kalendern med information men vi kan redan nu informera er om våra bassängtider i den fantastiska utomhusfemtian på Tinnerbäcksbadet. För denna sommar har vi fått följande tider på Tinnis:

  • Tisdagar: Två banor mellan klockan 07:00 och 08:00.
  • Torsdagar: Två banor mellan klockan 07:00 och 08:00.

Klubben står annars för banhyran. Inträdet till Tinnerbäcksbadet får du som besökare själv betala. Det kommer dyka upp tider där vi inte har några banor på grund av andra aktiviteter på Tinnerbäcksbadet. Vi kan redan nu informera om att vi inte kommer ha några bassängtider under vecka 26 då SM-veckan kommer till stan. Utöver detta så kommer det ske organiserade öppet vatten-pass titt som tätt så håll ett öga på hemsidan så missar du inget.

Nu ska vi njuta av en lång och härlig simsommar utomhus!

Ps. Du har väl inte missat att vi kör Midsommardoppet i år igen?