Klädshopen är öppen

Äntligen är vår klädshop öppen igen.

Nu kan du köpa våra snygga och funktionella träningskläder till hösten och förvinterns alla träningspass och tävlingar. Eller som vi kan kalla det. En svalare säsong än den vi är inne i just nu.

Varför inte passa på att införskaffa ett par långa tights, en underställströja eller varför inte vår populära löparjacka som passar till det mesta. För höstens cykelträningen finns även nu en värmande jacka (Venom Jacket).

Shopen stänger söndagen den 7 augusti så passa på att lägga din beställning nu. Leverans av det du beställer är planerat till vecka 37. Vilket för övrigt är veckan innan Lidingöloppet så vill du representera klubben på bästa och snyggaste sätt så är det här shoppen som gäller.

SKAPA KONTO PÅ WEBSHOPEN

Är det första gången du loggar in och ska köpa våra fina klubbkläder? Eller har teamshopen försvunnit från ditt konto. Ja, följ då nedanstående instruktion för hur du ska lägga till den.

1. Klicka dig in på Trimtex.se och därefter ”Skapa ett konto”.
2. När du skapat ett nytt konto, klicka på ”Mitt Trimtex”.
3. Då kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där fyller du i teamkoden: NocOut2022 och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”.
4. Då kommer klubbens namn upp, klicka sedan på ”Besök teamshopen” för att beställa kläder.

Kläderna anpassas efter vår design efter beställning, därav den relativt långa leveranstiden. Betalning sker med kreditkort, faktura eller PayPal. Om du betalar med kreditkort eller PayPal så reserveras beloppet utifrån kreditutställarens regler och de dras sedan på riktigt när produktionen startar.
Betalar du mot faktura så skickas den efter leverans.

2022-08-03T21:03:56+02:00 juli 27th, 2022|