Årets andra klubbmästerskap är avgjort! Denna gång skedde det på löparbanorna inne i Campushallen, och sträckan var 3000 m. Det var fler deltagare än vanligt i både herr- och damklassen, väldigt roligt tycker vi!

I damklassen blev det målfoto om andraplatsen. Mikaela Karlström och Erika Fredrikson sprang i det första heatet och var jämsides under hela loppet, men Mikaela var något snabbare på slutet och kunde ta hem silvret. Esther Visser sprang i det sista heatet och med 11 sekunders marginal vann hon guld.

I herrklassen ryckte Niklas Åkerström åt sig en tidig ledning och med mycket jämna varvtider kunde han ta hem guldet med god marginal. Tomas Hektor tog silvret efter en imponerande uppryckning och Björn Tännström tog brons.

Ett stort grattis till alla medaljörer, och fina prestationer av alla som var med! Nästa KM är redan på lördag, då det tävlas i 100 m frisim i Ljungsbro.

Resultat från kvällen finns på https://ext.nytatime.se/race/?race=GJZxe2swt4A393LhH.