IK NocOut.se är en klubb som funnits i snart 15 år. Under dessa år har många tränat och haft kul med oss och vi hoppas att det kommer fortsätta vara så i många år framöver. Vi har sedan klubbens begynnelse haft NocOut elit- och prestation där de som tillhört toppen inom löpning, skidor och triathlon kunnat söka ekonomisk stöttning för sin satsning. 

Klubben är dock mer än elit och vi vill att fler ska kunna få stöttning i sin utveckling och uppmuntran i sina satsningar även om det i slutänden inte innebär att man hamnar på pallen. Det är av den anledningen som vi idag lanserar NocOut Stipendium. 

NocOut Stipendium är en möjlighet för dig som medlem att få ekonomiskt stöd upp till 1000 kronor per år. Detta stöd kan handla om allt från klubbkläder till anmälningsavgifter. Vill du läsa mer så hittar du mer information här: NocOut Stipendium och prestation!

Denna förändring innebär även att NocOut Elit försvinner men NocOut Prestation kommer att vara kvar.

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till info@nocout.se.